2024-2025 yılı için çalışma saatlerinde herhangi bir değişiklik olacak mı? Çalışma saatleri kısalıyor mu? Binlerce çalışanın merakla araştırdığı çalışma saatleri mevzusunda yaşanan tüm gelişmeler ve detaylar haberimizin devamında sizlerle... 

İş sektörüne ve niteliğine göre değişen çalışma saatler genel olarak Türkiye’de Özel sektör ve kamu sektörü arasında da çalışma saatleri farklılık gösterebiliyor. Örneğin, kamu sektöründe genellikle çalışma saatleri 08:30 - 17:00 arasıdır, özel sektörde ise bu saatler daha esnek olabilir. Günlük çalışma süresi genellikle 8-9 saat civarındadır. Ara dinlenme süreleri bu sürenin içinde değildir. 

2016 yılı ehliyet alanlar yeni yılda geçersiz olacak! Randevu bulunmuyor elinizi çabuk tutun! 2016 yılı ehliyet alanlar yeni yılda geçersiz olacak! Randevu bulunmuyor elinizi çabuk tutun!

Bakan Işıkhan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki Kabine Toplantısı sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtladı. 

Çalışma saatlerinin kısalması hakkında sorulan soruya ise Bakan Işıkhan "Böyle bir çalışmamız yok." yanıtını verdi. Bu yanıt ile çalışma saatlerinde herhangi bir değişiklik olmayacağı netleşmiş oluyor.