EĞİTİM

2025 KYK yurt-time başvurusu nasıl ve nereden yapılır?

KYK yurtlarında kalan öğrencilerin gündeminde şimdi KYK yurt-time başvuruları var. Peki öğrenciler kayıtlarını nereden ve nasıl yapılacak?

Abone Ol

Yurt-time projesinin ne olduğu ve nasıl başvurulacağı binlerce öğrenci tarafından araştırılıyor. KYK yurdunda kalan birçok öğrenci yurt-time projesi ile spor faaliyetlerine katkıda bulunabiliyor. Peki başvurular nereden ve nasıl gerçekleştiriliyor? İşte detaylar... 

KYK yurt-time başvuruları başladı 

KYK yurt-time projesi ile KYK yurtlarında kalan öğrenciler spor faaliyetlerinde görev alabilecekler. Bu görevlendirme ile öğrenciler bir yandan para kazanırken bir yandan da sporun içinde yer alacaklar. 

Söz konusu proje dâhilinde her yurttan on öğrenci seçilecek. Seçilen kişiler günlük iki saat haftalık da sekiz saatten fazla olmayacak şekilde kendi yurtlarında görevlendirilerek ek gelir elde edecekler. 

KYK Yurt-Time Spor Projesi başvuruları 16 Eylül 2024 Pazartesi günü başlayacak ve 20 Eylül 2024 Cuma gününe kadar devam edecek. KYK yurdunda kalan öğrenciler başvurularını e-Devlet sistemi üzerinden yapacaklar. 

Başvurular için buraya tıklayabilirsiniz.