GÜNDEM

2024 KPSS puanı ile yeni personel alımı başladı!

Çanakkale Biga Belediye Başkanlığı yayımladığı son ilan ile 2024 KPSS puanı ile yeni sözleşmeli personel alımı yapacağını duyurdu.

Abone Ol

Biga Belediye Başkanlığı tarafından yayımlanan ilanda;  

‘’Çanakkale ili Biga Belediye Başkanlığı bünyesinde 5393 sayılı Belediye Kanununun 49 uncu maddesi ile Mahalli İdarelere İlk Defa Atanacaklara Dair Sınav ve Atama Yönetmeliği hükümlerine göre aşağıda unvanı, sınıfı, derecesi, adedi, nitelikleri, KPSS puan türü, KPSS taban puanı ve diğer şartları taşımak kaydıyla, belirtilen boş pozisyonlara tam zamanlı sözleşmeli personel alınacaktır.’’ ifadeleri kullanıldı.  

Hangi kadrolarda alım yapılacak? Alım şartları neler? Başvurular nereden ve nasıl yapılacak?  

Hangi kadrolarda alım yapılacak?  

Biga Belediye Başkanlığı 2 kontenjan ile mühendis alımı yapılacağını duyurdu. Alım şartları arasında ilk olarak adayların 657 sayılı devlet memurları kanunu kapsamındaki şartlara haiz olması gerekmektedir.  

Bununla beraber mühendis kadrolarına göre Jeoloji Mühendisliği ve İnşaat Mühendisliği lisans programı mezunu olmaları gerekmektedir.  

Adaylar, başvuru formunu eksiksiz ve doğru olarak doldurmaları ve başvuru esnasında istenilen belgeleri ile birlikte 11/11/2024 – 15/11/2024 tarihleri arasında mesai bitimine kadar (mesai günlerinde saat 08:30-17:30 arasında) Sakarya Mahallesi Kıbrıs Şehitleri Caddesi No:10 Biga-ÇANAKKALE adresindeki Biga Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü birimine şahsen veya iadeli taahhütlü posta yolu ile müracaatlarını yapabileceklerdir. (Geciken postalardan Belediyemiz sorumlu olmayacaktır.)  

Elektronik ortamda yapılan başvurulara istenilen belgeler eklenerek, başvuru tarihleri içerisinde Belediyemizin inka@biga.bel.tr mail adresine başvuru yapabileceklerdir. 

Detaylı bilgi için buraya tıklayabilirsiniz.