GENEL

2024 DSİ personel alımı! İşte aranan şartlar!

Devlet Su İşleri’nde çalışmak üzere 1274 personel alımına dair detaylar paylaşıldı. Bu alımlar kapsamında beşinci yedek yerleştirmenin yapıldığı belirtildi.

Abone Ol

Devlet Su İşleri’nde çalışmak üzere 1274 personel alımına dair detaylar paylaşıldı. Bu alımlar kapsamında beşinci yedek yerleştirmenin yapıldığı belirtildi. İşte alımlarda gereken şartlar ve daha fazlası…

Tarım ve Orman Bakanlığı'na bağlı olarak faaliyet yürüten Devlet Su İşler, (DSİ) bünyesindeki açığı kapatmak adına 1274 personel alımı yapılmasına yönelik yeni duyuru ilan edildi. 5’inci yedek alımı doğrultusunda inşaat mühendisi, makine mühendisi, büro personeli (adalet, maliye, muhasebe), destek personeli, koruma ve güvenlik görevlisi unvanlarında yerleştirme işlemlerinin tamamladığını paylaştı.

Feragat dilekçesi teslim edilmeli!

Atanmaya ilişkin haklarından kesin olarak feragat eden adaylar, feragat dilekçelerini Genel Müdürlüğümüz Personel Dairesi Başkanlığı’na veya kendilerine en yakın Bölge Müdürlüklerimize elden teslim etmeleri veya posta yoluyla göndermeleri gerekmektedir.